%|%%|%

Huis verkopen

Herken je dit?

Je wilt je huis verkopen en vindt dit een spannende stap. Je hebt daarom behoefte aan de begeleiding van een ervaren makelaar die jouw wensen begrijpt en je belangen behartigt tijdens het gehele traject.

Een traditionele makelaar vind je echter te duur; je hebt wel vertrouwen in diens expertise en kennis van de lokale markt, maar je wilt zelf meer inbreng in het verkoopproces hebben en bent bereid veel zelf te doen.

Een landelijk opererende internetmakelaar is voor jou ook niet ideaal; het kostenplaatje is weliswaar aantrekkelijk, maar deze makelaars zijn vaak minder goed op de hoogte van de lokale markt, ze zijn niet goed bereikbaar voor vragen en bieden weinig aanvullende diensten wanneer de verkoop wat moeizamer verloopt.

Het ideale plaatje? Een nauwe samenwerking met een goede, plaatselijke NVM-makelaar die je wensen begrijpt en die samen met jou, als één team, de verkoop aangaat. Die makelaar zijn wij!

Je wilt meer grip op de verkoop

Bij de verkoop van een woning zijn twee hoofdingrediënten belangrijk: expertise en tijd. Expertise is benodigd bij het bepalen van de juiste vraagprijs, het opstellen van het dossier, de woningpresentatie op internet, het voeren van de onderhandelingen en het opstellen van een waterdicht koopcontract. Deze expertise zetten wij als makelaar in. Het tweede hoofdingrediënt, tijd, zet je zelf in. Bijvoorbeeld bij het uitvoeren van de bezichtigingen; iets wat veel verkopers als leuk ervaren. En wellicht ben je goed in het schrijven van aantrekkelijke verkoopteksten? Of maak je indrukwekkende woningfoto’s? Dan doe je deze werkzaamheden wellicht liever zelf. Zo heb je meer grip op het verkoopproces. Bovendien bespaar je met elk uur dat je zelf aan de verkoop besteedt, flink op je makelaarskosten. En dat loopt al snel in de duizenden euro’s.

Je wilt een transparant tarief

Traditionele makelaars werken doorgaans met courtages; na de verkoop van een woning wordt een percentage van de verkoopprijs berekend als vergoeding voor de dienstverlening. Zo betaalt een verkoper van een woning van € 400.000,- altijd meer courtage dan een verkoper van een woning van € 200.000,-. Ongeacht hoe makkelijk en snel beide woningen verkocht zijn. Misschien was die woning van € 400.000,- wel veel sneller verkocht en hoefden er minder middelen ingezet te worden om een deal te realiseren. Daarom maakt Makelaar0413 gebruik van transparante, vaste lage tarieven. Zo weet je precies waarvoor je de makelaar betaalt.

Wij begeleiden je bij iedere stap

Ondanks dat je veel werkzaamheden zelf op kunt pakken, gooien wij je natuurlijk niet in het diepe. Om je door het proces heen te begeleiden, hebben wij een online klantenportaal, Mijn Makelaar0413, ontwikkeld. Hierin werken we samen aan het woningdossier: alle juridische documenten worden hierin verzameld en ook de foto’s en verkoopteksten worden hierin geüpload. Wij kijken constant met je mee; je hoeft dan ook niet bang te zijn om fouten te maken of dingen over het hoofd te zien. Het systeem biedt tevens de mogelijkheid om te allen tijde extra diensten af te nemen. Merk je bijvoorbeeld gaandeweg dat je toch liever niet zelf de bezichtigingen begeleidt? Dan kun je ons hiervoor alsnog inschakelen.

Onze eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend

Wij kunnen ons goed voorstellen dat er allerlei vragen in je opkomen over onze werkwijze. En wellicht ben je benieuwd wat jouw woning op dit moment waard is. Laten we dan een kennismakingsgesprek inplannen. De eerste kennismaking vindt plaats bij jou thuis en is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek vertellen wij je alles over onze dienstverlening en de verschillende dienstenpakketten. Ook bekijken we je woning en de eventuele buitenruimtes voor het uitvoeren van de waardebepaling. Binnen enkele dagen na ons gesprek ontvang je hiervan een uitgewerkt verslag met daarin een zorgvuldig onderbouwde waardering en de advies vraagprijs. Ook dit doen wij gratis. Hierna beslis je of je met ons in zee wilt gaan.

En nu: aan de slag!

Je bent enthousiast over onze dienstverlening en wilt graag starten met de verkoop. De eerste stap die je dan zet is het kiezen van het voor jou ideale verkooppakket. Dat doe je door je aan te melden via de pagina 'Welk pakket kies jij?'. Je kunt dan direct beginnen met het invoeren van de gegevens van de woning. Ook kun je, indien gewenst, al direct aanvullende diensten bestellen. Zo stel je heel eenvoudig jouw eigen, ideale dienstenpakket samen.

Welke pakket kies jij?

Je kunt kiezen uit het Basispakket, Comfortpakket en All-inclusivepakket. Klik op het betreffende pakket om te lezen wat het precies inhoudt. Op de pagina 'Welk pakket kies jij?' staan de pakketten naast elkaar in een helder overzicht zodat je ze eenvoudig met elkaar kunt vergelijken. Kom je er zelf niet uit? Dan kun je ook altijd contact met ons opnemen voor advies.


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten