Prijsklasse van/tot

Type woning

Woonplaats

Of zoek op

< terug naar resultaten

Wiekslag Ong, Nistelrode

€ 250.000,- k.k.

Beschikbaar

Omschrijving

Wilt u het hef in eigen hand nemen en zelf uw droomwoning bouwen? Zoekt u daarvoor een royale kavel, binnen de bebouwde kom? Informeer dan eens naar deze kavel! De kavel ligt aan de Wiekslag te Nistelrode, een rustige (in aanbouw zijnde) straat in d...

Kenmerken

lees meer > lees meer >

Wilt u het hef in eigen hand nemen en zelf uw droomwoning bouwen? Zoekt u daarvoor een royale kavel, binnen de bebouwde kom? Informeer dan eens naar deze kavel!

De kavel ligt aan de Wiekslag te Nistelrode, een rustige (in aanbouw zijnde) straat in de jonge wijk Zwarte Molen te Nistelrode. De wijk heeft een goede bereikbaarheid en bevindt zich op korte afstand van sportvoorzieningen. Het gezellige centrum van Nistelrode met haar voorzieningen is ook binnen enkele minuten te bereiken.

Een unieke kans dus om hier uw eigen woning te realiseren!

Deze kavel geeft u de mogelijkheid om uw eigen woning te realiseren op een royale kavel, gecombineerd met de voordelen van het wonen in een woonwijk. De omringende bebouwing zal bestaan uit eengezinswoningen en (semi)bungalows. Aan de voorzijde wordt een groene zone aangelegd, waardoor u heerlijk vrij weg kunt kijken.

Bij het realiseren van uw woning, dient u rekening te houden met regels van het bestemmingsplan wat van toepassing is voor het plan Zwarte Molen te Nistelrode.

Bijzonderheden:
- Royale bouwkavel van ca. 871 m2;
- Ligging binnen de bebouwde kom, in de jonge woonwijk Zwarte Molen;
- Vrij uitzicht aan de voorzijde;

Foto's en plattegronden

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten